Barion Pixel

Rólunk

Minden egy sztorival kezdődik. Ez a mi történetünk!

Kézzel készült bőr hátizsákok, táskák, övek, pénztárcák

Kik vagyunk?

Családi vállalkozásunk bőr hátizsákok, táskák, övek, pénztárcák és egyéb kiegészítők készítésével foglalkozik. Számunkra ez egy igazi szerelemprojekt melyben termékeinket az alapanyag beszerzésétől kezdve a szabáson, varráson át az utolsó szegecs beütéséig mi magunk végzünk. Fontos számunkra, hogy a kezünkből kiadott munkák kifogástalan minőségben és precíz odafigyeléssel készüljenek, valamint tartósságuk által vásárlóink kedvenc kiegészítőik lehessenek hosszú időn át. Munkáink kizárólag marhabőrből készülnek, hiszen ez az egyik legidőtállóbb matéria ebben a termékkategóriában.

Kézzel készített bőr hátizsák – óceán, barna, bézs

Környezetvédelem

Ügyelünk arra, hogy álmaink megvalósításával minél kevésbé terheljük a környezetet, hiszen mi is imádjuk a természetet. Ebből kifolyólag az alapanyagunkként szolgáló bőrt olyan európai bőrgyártól vásároljuk, amely igen fontos lépéseket tesz annak érdekében, hogy a lehető legkevesebbet ártson Földünk élővilágának.

Egyedi tervezésű és színösszeállítású színes bőr hátizsákok

Személyreszabás

Szeretnénk, ha nálunk mindenki megtalálná a számára legkedvesebb darabokat, ezért olyan szabásmintákat dolgoztunk ki, amik lehetőséget biztosítanak a színbeli variálásra, így ha valaki egyedi kéréssel áll elő, örömmel teljesítjük az általa megálmodott kombinációt is.

Eredeti bőrből készült övek
Kézzel készített bőr táskák
Elegáns, praktikus, minőségi, marhabőr slim kártyatartók
Kézzel készített bőr kártyatartók

Csapat

Urbanstyle biker rolltop bőr hátizsák

Koltai Kristóf

 

Fekete városi rolltop bőr hátizsák

Mánfai Veronika

 

Kérdésed lenne?

Próbálunk minden kérdésre válaszolni a bejegyzésünkben és a weboldalon, de ha valami nem lenne tiszta, akkor küldj egy levelet és a lehető leghamarabb reagálunk rá.

0
    0
    Kosár
    Jelenleg üres a bevásárlókosár.